Menu
  1. ANASAYFA
  2. KURUMSAL
  3. BAĞLI BİRİMLER
  4. MEVZUAT
  5. BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER
  6. GALERİ
  7. Filateli Servisi
  8. İLETİŞİM

Posted: Tem 27, 2023

Posta Dairesi Müdürü Yusuf ÖRS, pul serimize yapmış oldukları katkılarından dolayı Sanatçılara teşekkür etti…

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Posta Dairesi Müdürlüğü tarafından 16.03.2023 tarihinde satışa çıkarılan “Sanatçılarımızın Eserleri” konulu pul serisinde iki değerli sanatçımızın eserleri kullanılmıştır.

Devamı
Posted: Tem 27, 2023

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Posta Dairesi Müdürü Yusuf Örs T.C. Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’na veda ziyareti gerçekleştirdi…

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Posta Dairesi Müdürü Yusuf Örs, 1 Ağustos 2023 tarihi itibariyle, yaş haddinden emekli olacağından dolayı, T.C. Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’na veda ziyareti gerçekleştirdi.

Devamı
Posted: Tem 25, 2023

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Posta Dairesi Müdürü Yusuf Örs KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sayın Zorlu TÖRE'ye veda ziyareti gerçekleştirdi...

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı  Posta Dairesi Müdürü Yusuf ÖRS,  1 Ağustos 2023 tarihi itibariyle, yaş haddinden emekliye ayrılacağından,  KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı  Sayın Zorlu TÖRE'ye veda ziyareti gerçekleştirmiştir.

Devamı
Posted: Tem 24, 2023

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Posta Dairesi Müdürü Yusuf Örs 13 – 14 Temmuz tarihleri arasında, PTT AŞ. Genel Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdi...

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Posta Dairesi Müdürü Yusuf Örs 13 – 14 Temmuz tarihleri arasında, Posta Dairesi’nden bir heyetle, iki ülke arasında var olan kardeşlik bağlarını daha güçlendirmek ve iki ülke posta kurumunun posta alanında ilişkilerini daha ileriye taşımak için Ankara PTT AŞ. Genel Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirmiştir.

Devamı
Posted: Tem 14, 2023

Posta Dairesi Müdürlüğü ile İskele Belediyesi arasında iş birliği protokolü yapıldı.

Posta Dairesi Müdürlüğü ile İskele Belediyesi arasında iş birliği protokolü yapıldı. Posta Dairesi Müdürü Yusuf Örs ile İskele Belediye Başkanı Haşan Sadıkoğlu tarafından imzalanan protokol, İskele Belediyesine ait olan, önceden belediye pazarı olarak kullanılan ve bugün ise içerisinde Arkeoloji Müzesini barındıran binanın kullanılmayan bir bölümünün İskele Posta Şubesi koli kabulü birimi olarak hizmet vermesini kapsamaktadır.

Devamı
123578910Last