Menu
  1. ANASAYFA
  2. KURUMSAL
  3. BAĞLI BİRİMLER
  4. MEVZUAT
  5. BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER
  6. GALERİ
  7. Filateli Servisi
  8. İLETİŞİM

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Posta Dairesi Müdürü Yusuf Örs KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sayın Zorlu TÖRE'ye veda ziyareti gerçekleştirdi...

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Posta Dairesi Müdürü Yusuf ÖRS, 1 Ağustos 2023 tarihi itibariyle, yaş haddinden emekliye ayrılacağından,  KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı  Sayın Zorlu TÖRE'ye  veda ziyareti gerçekleştirmiştir.

 Ziyaret sırasında Yusuf ÖRS, Meclis Başkanı Zorlu TÖRE'ye 1970-1998 yılları arasında Posta Dairesi Tarafından basılan posta pullarının tasarımlarını içeren bir katalog armağan  etti. Ayrıca Meclis Başkanı Zorlu TÖRE, "Şampiyon Melekler"   adına basılan posta pullarından 2 set satın aldı.

 Posta Dairesi Müdürü Yusuf ÖRS, yaptığı açıklamada kendisinin görev yaptığı süre içerisinde  Meclis Başkanı Zorlu TÖRE'ye işbirliği ve yardımlarından dolayı  Devletimizin sürdürdüğü milli politikalara  Cumhuriyet  Meclisimizin yaptığı  katkılar ve bizzat kendilerinin gösterdiği milli duruş ve milli görüşleri için teşekkür ettiğini söyledi.

Print
Posted: Tem 25, 2023,
Categories: Duyurular,
Comments: 0,
Tags: