Menu
  1. ANASAYFA
  2. KURUMSAL
  3. BAĞLI BİRİMLER
  4. MEVZUAT
  5. BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER
  6. GALERİ
  7. Filateli Servisi
  8. İLETİŞİM

Posted: Eki 26, 2021

Eski Yerel Gazlı İçecekler...

Lefkoşa'da Devlet Basımevi'nde dijital baskı usulü ile 12'li tabakalar halinde filigranlı kâğıda bastırılan bu pullar, 04.11.2021'de satışa çıktı ve Postada bir yıl süre ile satışta olacaktır.

Devamı
Posted: Eki 14, 2021

Redif Ve Yavuz’un Resmedildikleri Pullar, Canaltay Tarafından Kendilerine Takdim Edildi...

Posta Dairesi tarafından “Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları” konusuyla geçen ay satışa çıkarılan ve Kıbrıslı Türk Olimpik Sporcular Meliz Redif ve İbrahim Yavuz’un resmedildiği pullar, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Eroğlu Canaltay tarafından kendilerine takdim edildi.

Devamı
Posted: Eki 8, 2021

Dünya Posta Günü Kutlama Mesajı...

İletişim teknolojilerinin her geçen gün geliştiği günümüzde Posta Dairesi Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma noktasında bütün personelimizle birlikte var gücümüzle çalışmaktayız.

Devamı
Posted: Eki 6, 2021

Dünya Posta Günü Özel Tarih Damgası...

09 Ekim "Dünya Posta Günü" nedeni ile 08 Ekim 2021 Cuma günü Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt, İskele ve Lefke Posta Merkezlerinde gelen gönderilerde ön yüze, giden gönderilerde ise pul üzerine, geçen yıl Covid-19 salgınından yara alan posta sektörü için (UPU) Evrensel Posta Birliği'nin bu yıl belirlediği "İyileşmek için Yenileştir. (Innovate to Recover)" sloganını taşıyan özel tarih damgası uygulanacaktır.

Devamı
Posted: Eki 5, 2021

KKTC’nin İlk Yerli Otomobili GÜNSEL B9...

Lefkoşa'da Devlet Basımevi'nde dijital baskı usulü ile 8'li tabakalar halinde filigranlı kâğıda bastırılan bu pullar, 07.10.2021'de satışa çıktı ve Postada bir yıl süre ile satışta olacaktır.

Devamı