Menu
  1. ANASAYFA
  2. KURUMSAL
  3. BAĞLI BİRİMLER
  4. MEVZUAT
  5. BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER
  6. GALERİ
  7. Filateli Servisi
  8. İLETİŞİM

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Pul Sergisi...

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Pul Sergisi...

Türkiye Cumhuriyeti Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Posta Dairesi ve Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonu’nun işbirliği ile 15 - 20 Nisan 2019 tarihleri arasında Lefkoşa Bedesten Kültür Merkezi/Lefkoşa-KKTC adresinde  "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Pul Sergisi" düzenlenecektir. Söz konusu sergi 09.00–17.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaretçilere açık bulundurulacaktır.

Sergide, T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş. Pul Müzesi, KKTC Posta Dairesinin koleksiyonları yarışma dışı sergilenecek olup, 30’a yakın filatelistin koleksiyonları yarışacaktır.

30’a yakın filatelistin katılacağı sergide; sergiye katılacak olan koleksiyonlar Geleneksel Filateli, Posta Tarihi, Posta Antiyeleri, Aerofilateli, Tematik Filateli, Maximafili ve Filatelik Literatür sınıflarında yarışacak olup;  ödül töreni Golden Tulip Lefkoşa Otel/Lefkoşa-KKTC adresinde yapılacaktır.

Verilecek Ödüller

Büyük ödüller kapsamında;

-Milli Büyük Onur Ödülü- KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı

-Milli Büyük Ödülü- T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş.

-Büyük Ödül- KKTC Posta Dairesi Müdürlüğü tarafından verilecektir.

Özel ödüller kapsamında; Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonu Ödülü, Türk Filateli Akademisi Ödülü, Kıbrıs Türk Filateli Derneği Gençlik Ödülü de sahiplerini bulacaktır.

Dereceye giren filatelistlere büyük altın, altın, büyük vermey, vermey, büyük gümüş, gümüş, bronz-gümüş, bronz madalyalar verilecektir.

Ayrıca sergiye katılanlara, bir diploma veya katılım belgesi de verilecektir.

Print
Posted: Nis 11, 2019,
Categories: Duyurular,
Comments: 0,
Tags: